Ko sam ja?

1200x600

Završio sam master studije na Beogradskom univerzitetu u sklopu Tempus projekta finansiranog od strane Evropske unije, smer poslovne performanse. Mogao bih slobodno za sebe da kažem da sam preduzetnik, da se ceo život bavim preduzetništvom kao i da živim od istog. Od kad znam za sebe radim na tome da konstantno razvijam svoje organizacione i preduzetničke sposobnosti. Još od malena, tačnije od svoje 16-te godine, počeo sam da se bavim trgovinom. U pitanju su bili, naravno, jednostavni proizvodi sa jednostavnom organizacijom prodaje. Sada imam svoje proizvode kao i svoje start up-ove koje sam razvio od nule. Moja specijalnost su prodaja i marketing.

Smatram da samo formalno obrazovanje odnosno fakultet i master studije nisu toliko doprineli izgradnji mojih preduzetničkih i marketinških sposobnosti, koliko angažovanje u sopstvenim projektima, učenje iz istih, tj. učenje iz svojih grešaka ali i iz svojih uspeha.

Kada sam imao 17 godina svu svoju zaradu od jednog projekta potrošio sam na stručnu literaturu o psihologiji, međuljudskim odnosima i marketingu. To je bio početak moga puta u preduzetništvo. Kako su godine prolazile znanje koje sam sticao iz prakse, ali i iz knjiga, stalno je raslo. Od tada je prošlo preko 20 godina.

Poslednjih 12 godina bavim se internet prodajom i internet reklamiranjem.

Svuda, pa i na internetu , podjednako je bitno imati dobar proizvod kao i uspešno ga prodati i od njega zaraditi. U postizanju tog cilja, smatram da mi je od izuzetnog značaja znanje koje sam stekao iz internet prodaje i internet marketinga koje konstantno unapređujem i usavršavam.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu vezano za internet prodaju i internet marketing, slobodno me pitajte. Potrudiću se da Vam u najkraćem vremenskom roku pomognem.

 

Pogledajte još moje usluge – LINK-

Pratite me na društvenim mrezama:

.